Verslag Sinaai - SKG (3-2)

Datum: 18/03/2017 15:00
Speeldag: 10
Categorie: Junioren (U21)

Verslag:

Vandaag begonnen we aan ons belangrijk tweeluik. Met een uitwedstrijd naar het derde geklasseerde Sinaai was een overwinning geen evidentie. Er waren 3 afwezigen dit weekend: Han (beloften), Nigel (beloften) en Bavo (onzeker voor de wedstrijd, begon nog maar na amper 15’ kon hij niet verder).
Toch begonnen onze jongens redelijk aan de wedstrijd. Want in de 6e minuut was er de eerste grote mogelijkheid. Een slechte uittrap van de doelman van Sinaai naar zijn verdediger werd onderschept door Jens die de bal breed legde maar Wouter kon deze gouden kans niet verzilveren. Maar al snel bleek dat dit ook de enige grote mogelijkheid van de eerste helft zou worden. Na 20’ mocht Aaron nog eens van ver aanleggen maar zijn schot werd gepakt door de doelman. Dit was dan ook het laatste wapenfeit in een slechte eerste helft van beide ploegen die bol stond van de slechte passes.

Ruststand: 0-0

Na de pauze was er een iets beter Grembergen. Ook Sinaai zat iets beter in de wedstrijd waardoor er meer kansen te noteren vielen. De wedstrijd werd ook bitsiger en gele kaarten konden dan ook niet achterwege blijven. Maar na 65’ was het dan zover. Alweer een slechte uitworp van de doelman van Sinaai naar zijn verdediger en nu zette Warren uitstekend druk. De verdediger verloor de bal en Warren ging alleen op de doelman af, bleef goed kalm en schoof de bal in de linker beneden hoek, 0-1 en Grembergen verdiend op voorsprong. Groenwit ging nu door op zijn elan en toen er in minuut 70 een hoekschop genomen werd kon Wouter de scoren verdubbelen en de 0-2 tegen de netten knallen. Toch wou Grembergen meer. 5’ later ging Addo op wandel in de 16-meter en werd foutief gehaakt zo dacht men maar de scheidsrechter floot niet. De tegenaanval werd op gang gebracht en in een mum van tijd mocht hun linkerverdediger het hele veld over steken om zo de 1-2 binnen te trappen. Wat een opdoffer!!!!  Nu voelde men de zenuwachtigheid in de ploeg sluipen en Sinaai rook bloed. En het onvoorspelbare gebeurde dan ook. In de 80e minuut kon hun nummer 10 van net buiten de 16 aanleggen en schoot de 2-2 binnen. Toch was dit nog altijd een goed resultaat voor onze jongens. Maar dan in de laatste 5 minuten was het zeker een opdoffer van jewelste. Sinaai kon de 3-2 tegen de netten prikken en onze jongens waren aangeslagen. Na de wedstrijd heerste er ontgoocheling wat logisch is als je een 0-2 voorsprong uit handen geeft.

Eindstand: 3-2


Toch hoeft dit verlies geen ramp te betekenen. Volgende week krijgen we onder de watertoren leider Heikant Zele op bezoek. De heenwedstrijd verloren we compleet onverdiend met 1-0. Mits winst springen we terug naar de koppositie in het klassement. Maar we zullen het wel met een pak afwezigen moeten doen. Neel (in Zweden voor school), Robbe (leidersweekend met Chiro) en Jens (geschorst) zullen er al zeker niet bij zijn....en Bavo (gekwetst) zal misschien ook out zijn.

Doelpunten:
65’ 0-1 Vercauteren Warren
70’ 0-2 De Bonte Wouter
75’ 1-2 X
80’ 2-2 x
85’ 3-2 X

SKG speelde met: Nobels Maarten; Van Pamel Bavo, Van Uytvanck Kenneth, De Gols Matthias, Boon Yannick; Vercauteren Warren, De Kegel Neel, Peelman Aaron, De Bonte Wouter, Lardenoit Addo; Vermoesen Jens. Kwamen in: Verberckmoes Chiel, Janssens Raf, De Leenheer Robbe.

(Bart)


Terug naar overzicht

Sponsors

 • De verffabriek
 • Poly Technics
 • ROB Verhuur
 • aQuizien
 • aQuizien
 • aQuizien
 • inbraakveilig.be
 • SD Worx
 • Matthijssens BVBA
 • Kasseien De Coninck
 • Proxy Delhaize

Laatste Update

De website werd laatst bijgewerkt op:

vrijdag 26 mei 2017 om 17:30

Delen

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Toevoegen aan Google Bookmarks
Copyright © 2007 - 2017. SK Grembergen - V2016.4 - Administratie