Verslag St Pauwels - SKG (1-11)

Datum: 06/10/2018 13:00
Speeldag: 6
Categorie: U12 A

Verslag:

Sint Pauwels hadden we kennelijk nog nooit bekampt. Een extra reden om op onze hoede te zijn was het gegeven dat deze ploeg een paar weken geleden hetzelfde Daknam dat ons 2 weken geleden geklopt had met lege handen naar huis had gestuurd. Aan 10 Grembergse strijders (met Lars voor de eerste keer dit seizoen in de kern) om hun beste beentje voor te zetten.

De wedstrijd was 10 seconden bezig toen Seppe al vrij werd gespeeld voor doel maar op de lokale goalie besloot. Uitstel van executie want een minuut later wandelde Tuur vanaf links door de thuisdefensie om de 0-1 tegen de netten te knallen. Op dat moment was eigenlijk al duidelijk dat onze groenhemden een paar maatjes te groot waren voor dit Sint Pauwels. Matteo M. op rechts met de voorzet en Tuur aan de tweede paal voor de 0-2. Langs de kant begon het Indian summer zonnetje al zijn werk te doen want niemand had eigenlijk door dat die bal er in ging. Onze linkerflank moest dan zelf maar naar de kant roepen dat hij er wel degelijk in zat. Iker ging ook even de tegenstander opjagen, maakte hen de bal afhandig en zorgde op die manier voor zijn eerste van de middag; 0-3 na het eerste kwart en keeper Matteo L. had letterlijk geen enkele bal moeten pakken.

Dat eerste schot viel na 5 minuten in het tweede kwart - maar niks dat onze wittekop in de goal kon verontrusten. Thuisaanvallers in de broekzak van onze verdedigers en ondertussen de rest in de aanval. Seppe voor 0-4 en kort daarna Iker 0-5. Dat ging vlot. Bij Sint Pauwels wordt er blijkbaar wel een verschil gemaakt tussen A en B ploeg en met een paar extra spelers van die A ploeg kwamen ze toch ook af en toe de neus aan het venster steken. Mooie voorzet van de thuisspelende linkerflank en knap binnengekopt door hun diepe spits voor wat later de eerredder zou blijken; 1-5.
Iker en Seppe gingen echter snel aan het tikken en het was onze diepe spits die de 1-6 ruststand mocht aantekenen.

In het derde kwart werd Warre VD op de rechterflank geposteerd en na 2 'net niet' pogingen was het de derde keer toch prijs (1-7). Seppe was vandaag onvermoeibaar en draafde vlotjes van voor naar achter en terug om dan ook nog 2 keer de keeper geen kans te laten (1-8 en 1-9). Of dat bij onze middenmid nu met links of met rechts moet gebeuren, maakt niet uit.

Het laatste kwart gaf Matteo L; nog eens de kans om hier en daar een redding te doen - kwestie van zijn waarde voor de ploeg te bewijzen. Ondertussen bleef het langs Grembergse kant aanvallen regenen waarbij Iker zich het meest trefzeker toonde door de laatste twee doelpunten van de wedstrijd aan te tekenen. Vooral bij de laatste goal werd er bewezen dat je Pipo Iker Inzaghi best niet alleen op doel laat afgaan... "Binneuh!" zou Frank Raes roepen.

Al bij al een iets te makkelijke zege maar liever dit dan de mindere prestatie van 2 weken geleden. Leuke accommodatie in Sint Pauwels, stralend weer en heel goeie en gretige match van onze U12. Meer moet het soms echt niet zijn.

(Wouter VDS)

Terug naar overzicht

Sponsors

 • Poly Technics
 • Matthijssens BVBA
 • Kasseien De Coninck
 • Zakenkantoor Geert Verbustel
 • ROB Verhuur
 • aQuizien
 • inbraakveilig.be
 • aQuizien
 • Proxy Delhaize
 • aQuizien
 • SD Worx

Laatste Update

De website werd laatst bijgewerkt op:

zondag 09 december 2018 om 22:48

Delen

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Toevoegen aan Google Bookmarks
Copyright © 2007 - 2018. SK Grembergen - V2016.4 - Administratie